MyggA På Bettet Insektsgel

Insektsgel Lugnar
MyggA På Bettet Insektsgel har en kylande och lugnande effekt. Den lindrar irritation efter insektsbett och stick eller kontakt med brännässlor och brännmaneter. Det är en kosmetisk produkt i form av en trögflytande gel som är lätt att stryka på huden och har en uppfriskande känsla. MyggA På Bettet har en behaglig doft och konsistens. MyggA På Bettet är avsedd för hela familjen och kan användas på barn från 3 år.

Återförsäljare

Innehåll

INGREDIENTS Aqua, Alcohol denat, Menthol, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Triethanolamine, Acrylates / C10-30 Alkyl Acrylate Cross-Polymer, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Tetrasodium EDTA, Linalool, Limonene.

Information

Artikelnr 1200139
Storlek 50ml
Förvaring Oåtkomlig för barn.

Viktig information: Använd biocider på ett säkert sätt. Läs alltid etiketten och produktinformationen före användning.

Frågor och svar

Ja, det går bra. Kemikalieinspektionen avråder inte gravida från att använda godkända mygg- och fästingmedel när andra metoder inte ger tillräckligt skydd, så länge man följer bruksanvisningen. Var normalt restriktiv och använd myggmedel som ett komplement till täckande kläder.
Ja, det går bra att använda MyggA-produkterna när man ammar. Applicera medlet så att barnet inte får i sig det vid amning.

Liknande produkter

Återförsäljare